07.02.2008

Imagini socante(strict interzis minorilor)

Stiti foarte bine ca agentul nostru Pusha a plecat intr-o misiune de informare in San Francisco.Astazi in jurul orei 21:30 minunatul nostru agent a reusit sa captureze ceea ce credem noi a fi unul dintre aliatii urlucilor.Tinem sa precizam ca materialul video prezentat este facut in locul in care a fost capturata creatura.Pusha precizeza cu lux de amanunte in mesajul pe care ni l-a trimis ca aceasta este reactia inamicului la vederea ei.Bravul nostru agent a luptat eroic cu aceasta fiinta.Pusha este acum intr-un centru de ingrijire medicala deoarece creatura din materialul de mai sus i-a smuls 3 unghii.
Aici in Madrid situatia s-a ma linistit dar inca nu avem vesti de la membrii organizatiei din Romania.De ceea ce ne-a fost frica nu am scapat.Am aflat ca urlucii isi maresc armata si deja au aliati.Oameni buni deschideti-va mintea si alaturativa cauzei.Ziua de 22 se apropie si trebuie sa fim pregatiti.
Cineva a spus odata ¨Sa traiti bine¨.Vreau sa va avertizez ca nu veti mai trai bine (poate chiar deloc) daca nu acordati putina atentie pericolului.
Acum trebuie sa va las.In acest moment interogam detinutul.Revenim cu detalii.

Un comentariu:

Adrian Parintele spunea...

Zoffo din nou ai reusit sa ne uimesti si sa ne pui in garda. Filmuletul este foarte apreciat. Felicit pe aceasta cale celula spaniola pentru succesul inregistrat.

Bafta in continuare