13.02.2008

Urlucii din Pula [Croatia]


ATENTIE: Acest post nu contine cuvinte vulgare.Coincidenta face ca localitatea sa poarte acest nume!!!!!!!!!

Dupa minunatele victorii obtinute de-a lungul zbuciumatei noastre istorii in lupta cu urlucii am reusit in sfarsit sa facem pasul hotarator. Prin munca sisifica a agentilor nostri de la informatii externe, s-a ajuns la concluzia ca o baza foarte importanta a urlucilor se afla in PULA. In Croatia mai, nu in ce te gandesti tu.Dar sa revenim.

Luand in considerare gradul ridicat al aceste operatiuni, ne-am hotarat sa ramanem noi, Parintii, la centru si trimitem in Pula majoritatea agentilor. La inceput am crezut ca deplasarea cu masina e cea mai profitabila. Dar luand in calcul costurile deplasarii, am hotarat sa trimitem oamenii in Pula cu avionul [era sa scriu satelitu'].

Am alcatuit planul de lupta si am hotarat ca in prima noapte agentii sa doarma in Pula, sa incerce sa se integreze, sa comunice cu pulareii. [oamenii din localitate]

Si uite asa, in aceasta dimineata, am dat unda verde operatiunii FAL.U.S.. Unii erau nerabdatori sa ajunga in Pula, altii credeau ca experienta va fi dureroasa, din cauza luptelor. Se mai punea si problema marimii. Erau ingrijorati ca daca Pula e prea mare, nu vor face fata. Dar si daca e prea mica [statiunea], vor fi descoperiti imediat. I-am incurajat, le-am dat plicuri cu ordinele si tot ce aveau nevoie de drum si ne-am intors la Centru.

Peste ceva timp am primit primul raport de la cei aflati in misiune. Arata ceva de genul.

Am ajuns la destinatie in jurul orei 23.
Am cautat cazare si am gasit relativ repede. Vom dormi in Pula. Este frumos aici. Sunt conditii de 3 stele. Un hotel dragut.
Am aflat ca Pula exista de 3000 de ani si ca are o istorie foarte bogata. Sunt in jur de 60.000 de pularei aici.
De asemenea mancarea este buna. Avand in vedere ca este in apropierea Italiei, Pula Pizza a fost cea mai buna optiune pentru noi.
In Pula este cald. Mult mai cald decat la noi.
Atmosfera Pulii [sau din Pula cum vreti voi sa ziceti] parca te patrunde inca de la intrare.
De maine vom incepe incursiunea in lumea urlucilor.
Ce ne-a placut foarte mult este faptul ca in Pula in curbe sunt niste sisteme de protectie din cauciuc in cazul accidentelor.

Vom reveni maine cu un raport complet.

Le uram si noi bafta agentilor plecati si ii asteptam cu vesti bune.

Pana atunci, tineti minte, chiar daca esti in din Romania, America, Asia, chiar si infipt in vreo misiune in Pula, M.I.U. te vede. Mai avem putin pana la infruntarea finala[speram noi]

Un comentariu:

Fritz spunea...

Noi, locuitori ai Bucurestiului suntem denumiti "bucuresteni" (bucurestean/bucuresteanca).
Ei ca locuitori ai Pulei cum or fi denumiti? Puleni?
" - De unde esti?
- Pai din Pula!
- Aaaaaaaa, esti pulean/puleanca!!!
Parinte Adrian ia baga tu si melodia aia gasita pe YouTube!