12.02.2008

Ostilitatile continua




Va spuneam in turele trecute ca in incursiunile noastre in barloagele urlucilor ne-au cam dat-o la temelie. Nimic mai adevarat, dar noi macar am facut pOze si avem si blog. Ei nu. 1-0 pentru noi.

Ieri am primit din nou informatii [cine dracu ni le trimite nu stiu, dar noi avem incredere in sursa] ca urlucii preGatesc o operatiune de anvergura exact in mijlocul capitalei. Asa ceva era intolerabil din punctul nostru de vedere. Bestiile vroiau sa smulga florile din fata T.N.B.-ului.

Era clar ca trebuia sa actionam cu profesionalism pentru a evita o asemenea barbarie. Am dat peste cap si ultimul pahar de Babanu cu Cola, pentru ca ne-am adunAt la centru sa sarbatorim aparitia martorului, si am dat sa plecam. Ne-am luat aparatura de ultima generatie si cand sa ne imbarcam in vehiculele noastre blindate....apare Padre Frapy de la magazin cu inca un rand.

Dupa 2 ore, putin mai veseli si mai plini de viata, am observat ca lucrurile in jurul nostru se miscau. Mai clar de atat nu se putea. Era cutremur. Urlucii pusesera mana pe Cutremurator.

Dupa alte 5 minute, un agent cu 2 unghii smulse se duce sa vomite. De, i-am zis sa nu le amestece.

Dupa alte 5 minute se intoarce.

Noi eram tot sub masa, pentru ca paMantul se misca in continuare. Din senin apare ca o raza de soare Pusha. Printre altele am auzit "ti-ai dracu de betivi" si parca ceva de genu "iar beti fara mine".

Am iesit de sub mese bucurosi ca am scapat cu viata si am hotarat sa cinstim cum se cuvine acest eveniment.

Alte 3 ore si ne aducem aminte de disperatele flori care probabil ne cereau cu disperare ajutorul. Ne-am dus la masini si ne-am urcat. Normal ca nu erau cheile in contact si am coborat sa le cautam.

Dupa 2 ore de injuraturi de smulsii masii am gasit cheile in contact. Fix unde nu cautasem. Si am plecat la Mc Drive ca ne rodea foamea.Normal ca era coada, si cand le-am zis ca suntem in misiune, ignorantii ne-au raspuns sa Lasam drogurile. Dupa ce mi-a raspuns, i-am zis ca mama nu are biserica si i-am scuipat pe geam. Ne-a fugarit [in loc de g pusesem t, noroc ca am recitit ca altfel iesea aiurea rau] ala putin da l-am pacalit pe prost. Doar facusem 2 ani se sah. Pana la urma am mancat pontino si iar am pornit in misiunea noastra ultra secreta. La Unirii Parintele Florian isi aduce aminte ca nu are tigari.

Am oprit, si-a luat, si ne-am luat si orbit, ca a fost bun ala atunci. Nu avea decat de ala de copii. Si nu ne-am mai luat.

In sfarsit ajungem la TNB unde ma duc in statie la 66 si ma urc in alt trolebuz. Nu stiu de ce.

Ma intorc peste 20 de minute, nervos si obosit, dupa ce unu mai tuciuriu imi furase portofelu' in metrou. L-am alergat pe prost si i-am dAt-o la daralau. Mi-a dat si el putin da cand am facut calculu eu i-am dat-o mai mult. Deci am infrant.

Cand am ajuns ,Padre Frapy plecase, ca si-a adus el aminte ca avea de testat un soft de calibrare a masinilor noastre, pentru a da rezultate excelente in teren si mai ales in curbe.

Acolo ne-am hotarat sa semnam si noi la zidul ala de la realitatea, sa ne dea astia taxa inapoi de prima inmatriculare.

Deodata un urluc ce luase forma unui boschetar jegos se apleaca spre o floare. Hai pe el. L-am batut de s-a cufurit pe el. De 3 ori. I-am mai dat un picior si am plecat mandrii. Cand sa ne urcam in masini, tiganul pe care tocmai il batusem venise cu intariri. A trebuit sa cerem ajutorul echipei Parintelui Florian [era sa scriu Adrian, da am uiTat ca ai mei nu stiu sa dea cu carata] ca sa le batem astora neamu. Pana au venit ninjalaii, boratii ne luasera telefoanele si brelocu meu de la chei ca am unu smecher si le facuse cu ocHiu.

Au venit astia, i-au lesinat cu cateva coate in rinichi si bocanci in nas. Le-am smuLs si perciunii, ca sa stie si ei cine suntem si sa nu se mai puna cu noi.


Ne-am urcat in sfarsit in masinI, am dat pe Radio Total si am pLecat la Centru. Azi nu mai erau decat 2 intrari. Incepem sa facem progreSe.

Acum sunt acasa, si incerc sa scriu raportul cum trEbuie. Pentru agentii operationali M.I.U. din teritoriu. In acest mesaJ exista un cod secret. Pentru a-l descifra, vedeti ca de-a lungul teXtului exista majuscule in cadrul cuvantului. Nu e de la Cutremurator. Este CODUL. Notati literele si de acolo stiti ce aveti de facut.

Cred ca ala nu era urluc, da nu mai conteaza. Nu poti fi niciodata prea previzibil.

Pentru cei noi, un indiciu. " E mai interesant de la coada spre cap" Acesta este tot un cod[era sa scriu macrou].

La finalul zilei, orasul a fost din nou protejat de urluci, ne putem simti in siguranta.

Nu uitati, M.I.U. e pretutindeni. M.I.U. priveste si asculta.

M.I.U. Vegheaza. Revenim!!!!!!

8 comentarii:

Fritz spunea...

Deja incepeti sa vorbiti de fapt sa dati in SRI-sme ! Cu sunteti peste tot si vegheati din umbra! :| Sper sa nu ajungeti sa aveti si voi soarta lor sa le adresam numa si numa urale "de bine" la adresele mamicutelor lor! :-l

Anonim spunea...

dragi urluci ... atat de mult ati scris in ultimele zile ca te plictisesti doar privind . voi nu aveti servici ? sau cum voi ati spus ca puteti lua orice forma v-ati ales forma de somer ?

Adrian Parintele spunea...

Draga anonim. Din cate observ, ai citit ce am postat noi cu gandul la...locatia urlucilor. Noi luptam impotriva urlucilor, nu sutem urluci.

Incerca sa-ti folosesti putin mai mult creier.

Te pupa nenea.

PuShA spunea...

mai mowgli (anonime)

NOI NU URLUCI ......NOI IMPOTRIVA URLUCILOR!!!!!
TU TARZAN???? NOI NU URLUCI!!!

mitzura spunea...

Auzi ma anonime daca vine MIU peste tine iti retragi declaratia.Urluc mic.Ori esti cu ei?

Anonim spunea...

dragii mei ... va multumesc pt atentia acordata ! .. dar de ce nu va duceti voi acasa in PULA cu urlucii vostri cu tot ? ce spui parinte ? sau tu padrino ? si tu maimutzico ai lasat urlucii si te-ai dat cu tarzan ? iti place tie asa salbatic ? sa folosesc mai mult creier sau .. e bine asa ???

Anonim spunea...

parinte adrian eu folosesc o particica de creier sa pot gandi la nivelul tau .. ma intelegi ? incearca !!! da nene ? Zoffo o intrebare pt tine te rog ... Miu este numele mamei tale ? multumesc . tu pusha ai intrat in banda urlucilor ?
vad ca nu le mai acorzi interes . te-ai dat cu ei ?

Anonim spunea...

ma baietzi ... ce ati facut de nu mai zicetzi nimic ? i-ati prins sau nu ? sau v-ti plictisit si voi de aburelile voastre ?