05.02.2008

Raport zilnic...Ziua 2

Ziua 2 a intrecut orice asteptari. Ne-am gandit ca va fi greu, dar niciodata ca va fi aproape imposibil.

Sabotarile au continuat, de aceasta data cu mai multa forta si la majoritatea agentilor inca operationali. Celula 2 Zimnicea a fost grav afectata. De asemenea Baza si Centrul Informatic au suferit avarii semnificative. Vin semne disperate cum ca si cazarma ar fi fost desconspirata. Dar nu ne facem probleme. Parintele Florian va rezista cu siguranta si isi va da chiar si viata pentru apararea Cazarmei.

Vesti proaste vin din toate directiile. Dupa cum spuneam Zimnicea este sub atac. Impreuna cu oamenii sai, Parintele Florian a pornit catre aceasta locatie cu scop de a relua posesia asupra Celulei 2. Aflam ca si orasul spaniol Madrid este la un pas de a cadea in mana acestor fiinte. Din fericire pentru noi El Magico Zoffo a pus pe picioare Español de células , celula spaniola. Stim ca este greu dar rezista Zoffo. Si noua ne este destul de greu aici. Vom incerca sa trimitem ajutoare cat de curand. Imediat ce Florian Parintela va veni din detasare.

Avem si vesti bune. Se pun bazele miscarii si in Galati. Oameni cu vointa si curaj ni se alatura zilnic prin aceste baze operative. Lumea incepe sa-si dea seama de pericolul ce-l constituie aceste creaturi.

Incepusem sa zic de Zimnicea. In putinele clipe de ragaz comandantul actiunii de salvare, insusi viteazul Florian, a reusit sa ne transmita la Centru statusul operatiunilor. Un raport mai detaliat va posta el pe seara. Acum doar cateva extrase.

"Am ajuns in punctul Z la 22:34. Teama parca se simtea in aer. Am mers pana la casa conspirativa a Celulei 2 da nu mica ne-a fost surprinderea cand am gasit haos. Nu erau urme de victime dar distrugerile materiale erau imense. [...] Malul bulgaresc al Dunarii fierbea. Era intuneric si nu puteam vedea nimic. Pana cand o creatura cam de 1, 5 metri m-a atacat. Am simtit groaza cum imi intra in oase dar nu am cedat si am lovit-o pana nu a mai miscat.[...] Atunci un agent aprinde lumina de la bricheta pentru a vedea de unde aparuse groapa. Si parca la un semnal toate bestiile au disparut. E clar. Sunt sensibile la lumina. Presupunem ca la cea albastra.[...] Cel omorat de mine disparuse..."

Acum sa nu va faceti iluzii ca lupta se duce cu pistoale, grenade, tancuri si tot asa. NU! Lupta are loc cu bate, cutite, in general obiecte casnice. Din spusele Parintelui Florian cred va vom lupta cu lanterne de acum.

Vom reveni cu poze, detalii si poate chiar si un filmulet.

Nu va dati batuti agenti. Mai sunt 17 zile pana la ziua Z. Trebuie sa ne intarim. Luptati si nu va pierdeti speranta.

De trei ori curaj!!!

CURAJ!!!!
CURAJ!!!!
CURAJ!!!!

2 comentarii:

mitzura spunea...

No puedo mas hermanos.Estas creaturas no para de atracar.A noche el metro de Madrid eran en fuego.Lo que es curioso es que en la mañana el metro eran como nuevo.Yo creo que urlucii matan y luego limpan todo para no dejar manchas.Estoy esperando nuevos informaciones.Al final creò que salimos victoriosos.

Anonim spunea...

numai uniti ii putem invinge!!!!!!nu va lasati fratilor!!!