06.02.2008

Raport zilnic

Pentru a nu semana cu serialul Elodia nu am sa mai spun raport zilnic...ziua nustiucare. Cred ca raport zilnic este suficient.

Ziua ce a trecut nu a adus nici un eveniment marcant in dezvoltare ostilitatilor. Zimnicea isi fortifica pozitiile, Madridul a respins de asemenea atacul iar din alte locatii inca nu vin semnele unui eventual conflict. Situatia pare a se stabiliza, dat cu totii stim ca nu este decat linistea dinaintea furtunii. Mai ales ca zilele pana pe 22 trec cu repeziciune.

Asa ca voi continua cu ultima descoperire in materie. Nu cu mult timp in urma presa era zguduita de fotografia unei fiinte vii pe Marte. Multi au sustinut atunci ca este reala si nu este un trucaj. Nu m-a interesat pentru ca traiam cu impresia ca sunt fake-uri idioate pentru a justifica NASA banii pe care ii baga in programe spatiale.
Dupa care astazi in timp ce ma relaxam putin gasesc pe blogul piticu.ro o poza cu un smiley face de pe aceiasi planeta.
Curios din fire m-am gandit sa ma documentez putin cu privire la aceste imagini. Si spre marea mea surprindere am descoperit ca mai exista imagini cu

o fata de om
Inimi
Alt Smiley face ce poarta numele de happy crater

Si poate cea mai tulburatoare imagine

O urma. Si atunci m-a lovit. Daca aceste forme nu au fost create de impactul Planetei Rosii cu diferite corpuri?? Daca au fost create in mod artificial?? Dar de cine??

Si tot analizand formele din imagini, ajung si la cea cu urma. Deodata pe spate ma trece un fior rece iar pulsul creste fara oprire. Da. E mai mult de cat clar. Ei sunt!!!

URLUCII pot avea provenienta extraterestra.

Cu putina imaginatie se poate observa clar forma din imagine. Ti se pare cunoscut si te intrebi probabil unde ai mai vazut ceva asemanator. Iti raspund eu. AICI.

Exact. Este semnul M.I.U. Coincidente??? Posibil. Dar totusi.

Si ne intrebam care ar fi scopul acestor forme construite artificial?? Si de ce fete vesele??? Pentru a ne distrage atentia si a ne induce in eroare. Cum poti sa crezi ca o entitate ce creaza lucruri vesele ar avea ganduri ostile?? Si totusi asta e realitatea.

Analizand in cadrul MIU imaginea cu fiinta vie am aflat de la Parintele Florian ca cei cu care a avut contact in interventia lui din Zimnicea nu aratau nici pe aproape cu cel din poza. Am presupus in cadrul organizatiei ca au o piramida ierarhica foarte bine pusa la punct si ar avea chiar mai multe tipuri de unitati. Judecand dupa pozitie avem motive bine intemeiate sa credem ca cel din imagine este un comandant iar cei intalniti de agentii nostri in Zimnicea sunt doar niste cercetasi.

In acest caz situatia devine foarte grava. Motiv pentru care toti agentii operationali vor primi prin sursa securizata informatii despre locul unde va avea loc urmatoarea sedinta.

Daca nu prezinta credibilitate ce am spus mai sus, te invit sa arunci un ochi AICI. Sursa informatiilor mele. Daca nici space.com nu te convinge atunci nu stiu cine.

Cat despre cei sceptici, aflati ca nu suntem o organizatie religioasa si nu avem legaturi cu martorii lu iehova, profetii celei de-a 7 a zi, urmasii lu mahomed, soldatii luminii sau mai stiu eu ce ciudati.

Amenintarea este cat se poate de reala. Pericolul este pe zi ce trece tot mai aproape.

Doar tu poti sa iei decizia. Iei in ras amenintarea iar pe 22 te vei cai pentru alegerea facuta, sau pui umarul la apararea a tot ce cunoastem, vizitam, traim, iubim.

M.I.U. te asteapta cu bratele deschise. DECIZIA ESTE A TA.

P.S.:Uram un calduros bine ai venit in randurile organizatiei noastre celei mai noi membre a noastre PuShA. Din cate se vede nu facem nici o diferenta intre sexe.

[click pe poze pentru a le vedea mai mari]

Un comentariu:

PuShA spunea...

Multumesc mult pentru primire!M-am alaturat MIU pentru ca la fel ca si voua si mie imi pasa!!!Vom face tot posibilul sa ii demascam pe acesti urluci!Chiar daca populatia inca nu realizeaza gravitatea acestui atac ,este datoria noastra sa le iertam ignoranta si sa incercam sa ii salvam si sa le reamintim pericolul care ii pandeste!Vom lupta impreuna chiar daca ne asteapta clipe grele (razbunarea urlucilor ca au fost descoperiti )nu ne vom lasa!!