09.02.2008

Raport zilnic



Asa cum povesteam in ultimul raport, am reusit sa punem mana pe cateva din hartile urlucilor.Dupa ce le-am studiat, analizat si rasanalizat pe toate partile, am pus cap la cap informatiile adunate si am intocmit harta. Nu este cine stie ce, dar pe noi ne ajuta foarte mult.Astfel am reusit sa localizam inca 7 locatii ale urlucilor, din care 4 confirmate sigur. Din motive de securitate am decis sa nu le facem publice decat dupa interventia noastra acolo. Chiar in momentul in care cititi aceste randuri agentii nostri fileaza cladirile pentru a avea mai multe informatii si pentru a interveni cat mai pregatiti.

Tot din centrul controlat de noi am mai luat si o harta a metroului, pe care inca nu am reusit sa o descifram, dar facem eforturi considerabile.

Spuneam in randul trecut ca urma sa revenim pe lumina la locatia urlucilor din centrul capitalei. Asa am si facut. Numai ca de data aceasta impreuna cu Parintele Florian si oamenii sai pregatiti. Am luat parte la o desfasurare impresionanta si o demonstratie de forta uimitoare. Am hotarat ca si oamenii mei sa ia parte la aceasta operatiune, pentru a capata experienta. Fiind in numar destul de mare, am trezit suspiciuni, multi trecatori parca se uitau putin cu teama la noi. Ba chiar la un moment dat un echipaj de politie si-a facut aparitia. Gandeste-te cum e sa-i explici lu' Garcea ca tu defapt il aperi pe el si nu ai ganduri criminale. Dar spre fericirea noastra [si a lor presupun], nu au intrat in vorba ci s-au limitat in a se uita putin dupa care au plecat la Fornetti.

Asa ca acesta era momentul sa intram. Cateva instructiuni si am descins. Acelasi miros greu, aceiasi mizerie. Inaintam cu precautie. Ajungem in camera unde erau torturate animalele, dar ce sa vezi. Camera era goala.

Incredibil. Era supraomenesc sa muti tot ce era acolo in asa scurt timp. Dar inaintam spre camera aceea intunecata cu ceea ce banuim a fi surse de energie. Si ce sa vezi si aici.Pe pereti erau urme cum ca ar fi fost un incendiu. Si mirosul sugera acelasi lucru. Norma, camera goala. Defapt intreaga constructie era goala. Parca nu fusese nimic cu o seara inainte.

Am cautat indicii cam o jumatate de ora, pana cand intr-un colt un agent gaseste zgariat pe perete un desen si ceva scris. Pentru inceput fiecare incetelege ce vrea. Dar se vede clar ca personajul mic seamana cu un om. Iar cel mare are cap de cal. Inca nu ne-am dat seama ce inseamna, dar prea aduce a avertisment. Sa fie vre-un aliat al urlucilor, judecand dupa inaltimea acestuia?? Pentru ca din experienta am dedus ca urlucii sunt mici de inaltime si rapizi. Iar aceste creaturi numai rapide nu par.

Nu dureaza mult si alt agent descopera o gura de canal in podea. Devenea clar. Pe aici au iesit nenorocitii. Dupa cateva minute de eforturi am reusit s-o deschidem. Din partea de jos venea un sunet surd. Dupa care cateva pocnituri. Deodata din spate se aude:

CULCAAAAAAAAAAAAAT!!!!!!

Si nu dureaza mult si o coloana de foc izbucneste prin acea iesire. Speriati toti, tarandu-ne, am inceput sa cautam iesirea, pentru ca oxigenul devenea tot mai rar.In urma ramanea doar un nor negru de fum. Parintele Florian decide sa folosim intrarea secundara. Si intradevar, daca am fi iesit pe intrarea principala, unde se stransese-ra cativa curiosi, probabil acum am fi dat declaratii pe la cine stie ce sectie.

Am iesit, ne-am urcat in masini si am pornit spre Centru. Era al 2 lea atac in 2 zile. Urlucii clar erau deranjati de prezenta noastra acolo. De aceasta data am hotarat ca 2 oameni sa stea in permanenta in apropierea casei, pentru a raporta orice miscare dubioasa.

Ramane sa analizam acele zgarieturi in perete si sa venim cu o concluzie. Speram ca in curand sa intervenim si in celelalte locatii si cine stie, poate vom captura vreo una din aceste creaturi sau un aparat din acela sinistru.

In concluzie, prin aceste 2 atacuri succesive, urlucii nu au facut decat sa declare razboi. Oficial suntem in lupta. Dupa cum spuneam si in alte dati calide intoarcere nu mai exista. Asa ca pregatiti-va. Dracu stie ce ne asteapta in viitor.

Curaj, oameni buni, curaj!!!!

Niciun comentariu: